skip to the content

Welkom op DiagnoseBorstkanker.nl

Informatieve site voor iedereen die meer wil weten over borstkanker.

Onderzoeken

borstkankeronderzoek

De diagnose borstkanker kan alleen door een arts worden vastgesteld op basis van een laboratoriumonderzoek van cellen, die door middel van een punctie of biopsie uit de borstzijn genomen.

Lees meer

Behandeling

behandeling borstkanker

Bij de behandeling van borstkanker maakt men onderscheid tussen patiënten die nog een kans op genezing hebben en patiënten waarbij dit niet meer het geval is. Het doel van de behandeling is daarom in beide situaties verschillend.

Lees meer

Service voor patiënten met borstkanker

ondersteuning borstkankerpatiënten

Een selectie van nuttige adressen, boeken, brochures en websites waar u nog meer informatie kunt vinden over borstkanker.

Lees meer

Zodra er bij uzelf of één van uw dierbaren de diagnose borstkanker is vastgesteld,kunnen er een heleboel vragen bij u opkomen. Vragen over het ontstaan en het verloop van de ziekte, maar ook de behandelingsmogelijkheden en de betekenis van medische termen die uw arts gebruikt. Een antwoord op uw vragen kunt u wellicht krijgen door de uitgebreide informatie op deze website.

Deze website biedt u uitgebreide informatie over o.a. het ontstaan van borstkanker,
onderzoeken bij borstkanker en de huidige behandelingen van borstkanker. Borstkanker kan ook een enorme invloed hebben op het welzijn en welbevinden van u en uw omgeving. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina over de psychosociale gevolgen van borstkanker. In de verklarende woordenlijst kunt u meer te weten komen over de betekenis van medische termen. Interessante adressen, boeken en websites zijn te vinden op de pagina service voor patiënten. U kunt ook via de navigatie op zoek gaan naar informatie die voor u relevant is.